Train Hard, Eat PlentyAnders Tiltnes IL Tyrving
Onsdag 21. juni, klokken 13:10.

Jukola 2006
IL Tyrving: 38.plass
www.jukola.net
Route Gadget
(En genial liten sak jeg håper alle arrangører tar i bruk!)


Målet vårt var å ta medalje/pallplass. Ballen er rundt og stafett er stafett, det er mange marginer og vi har ikke helt rutinene på plass enda til å innfri våre egne målsetninger.
Nevertheless: det ble et strålende Jukola og 8 dager i Finland i forkant. Når kropp og helse for alle lagets løpere som seg hør og bør ikke er slik UK liker det, er det dessto bedre når været innfrir. Så når jeg nå ligger i sofaen å slapper av er det deilig å i det minste være solbrent. Det er bedre med dårlige enn ingen!

JAm, Waldemar, Tilt, Jens, Nicomas, Weltz og GG
JAm, Waldemar, Tilt, Jens, Nicomas, Weltz og GG - 38.plass

Suunto Games
Kart m/veivalg
Helgen før Jukola løp 9 av oss Suunto Games like nord for Helsinki. Veeesa Tanila beskriver terrenget som Helsinkis råeste, og uten sammenligningsgrunnlag velger jeg å være enig. At dette løpet derimot, er det mest spennende, imponerende, og utfordrende jeg har vært med på i år er merkelig. En kamerat jeg traff på Forssa Games mener Finland er et U-land, men med tanke på orientering er landet eksemplarisk!
På lørdag var det klassiskdistanse, der det gikk flott o-teknsik. Det var skikkelig gøy å løpe en løype som hadde både langstrekk, løpestrekk og utfordrende postplukk i "ekte" finsk terreng. Jeg endte noen minutter bak Janne Salmi, men kun 44sek bak Mathias Gilgien (SNO) på 3.plass. Så da var motivasjonen før søndagens jaktstart i boks;)
Etter dårlig veivalg på de 3 første strekkene følte jeg alikevel at jeg hadde et fint driv. Jeg tittet på kartet og så at det gjenstod 7-8 krevende kortstrekk. Og plutselig kom Mathias bakfra. Ich pack's nicht, ich glaub's nicht!! Inn i sluttfasen av løpet lå vi side om side og jeg merket at Mathias hadde det fysiske overtaket på meg. En tryllekunstner avslører aldri sine triks;) Kort fortalt, jeg kom jeg først til mål og ble 1000kr rikere.
Treningssamling
Vi la oss til i havgapet sør for Paimio. All fisken vi fikk grillet vi og kart med poster sørget Finland for.


Forssa Games
Hei. Kom på 42. plass og er snart topp100 på WorldRankinga.

Jukola
Løp 3.etp for Tyrvings 1.lag. Løp ut som nummer 24, sammen med Erik Axelson og Christian Kars. Kom inn på 46.plass, sammen med Sigve Vågsnes, Bjørnar Valstad og ØKØ.
Jeg misslyktes totalt og ble fraløpt av gamle menn og juniorer. Pinlig.

Så gøy er Jukola;)


-The End-


Skriv i Gjesteboka!
Til Forsiden...
:: Pictures :: Maps&Routchoices