Samarbeidsavtale med Gnist

gnist-130x45Tyrvings O-gruppe har fornyet avtalen om samarbeid med Gnist Trening og Helse i Durudveien.

Gnist trening og helse har høy kompetanse innen idrettsmedisin, skadeforebygging, behandling og prestasjonsfremmende trening. Samarbeidsavtalen gir alle medlemmer raskere tilgang til behandling og veiledning. Det er som kjent ikke bare super-elite som får skader… |  Les mer om Samarbeidsavtale med Gnist

Rekruttløp onsdag 26. august

En liten gjeng med rekrutter trosset regnværet og fikk fine løyper i Veritasskogen.  Dessverre var det litt problemer med den ene startenheten, men resultatene skal være riktige.  Takk til alle som kom!

Her er resultatene: Veritas 27.08.2015

 

IL Tyrving inviterer til rekruttløp onsdag 26. august. Se vedlagte innbydelse.

Innbydelse Tyrving Rekruttløp 26 aug 2015_Veritas

Rekruttløp under Night Hawk

Her er resultatene. Tidene skal ha blitt preget av den fantastiske mengden med blåbær i skogen!

Resultatliste for rekruttløpet

Forøvrig: Resultater for Night Hawk finner du her – i tillegg er det bilder fra blåbær-plukking i den første oppsummeringsvideoen.

25manna 2015

Tyrving mobiliserer for tradisjonelt trivelig klubbtur til jättestora 25manna helgen 9.-11. oktober. I 25manna i fjor stilte 387 lag til start (á 25 etapper = 9.675 løpere); herlig kaotisk o-moro! I år skal vi til «Lövsättra på gränsen mellan Täby och Vallentuna strax norr om Stockholm».

Program (kortversjon): Avreise med buss fra Kadettangen fredag 9. oktober kl.14:00 til Welcome hotel, lørdagen går med til den store stafetten og fellesmiddag på hotellet, og søndagen løper vi 25manna-korten. Les mer om 25manna 2015

Klubbmesterskap tirsdag 16. juni 2015

Vedlagt følger invitasjon til klubbmesterskapet som avholdes tirsdag 16. juni 2015 ved Burudvann. Vi satser på at sommeren kommer, så kan man få et bad i Burudvann etter løpet. Håper mange blir med så blir det en sosial og hyggelig klubbettermiddag/kveld. :-) Klubbmesterskap 2015

Resultatene finner du her

Resultater fra rekruttløp på Nedre Gupu 27.05.2015

Her er resultatlisten:

Les mer om Resultater fra rekruttløp på Nedre Gupu 27.05.2015

Resultater fra Skolesprinten på Kalvøya

Takk for en flott dag på Kalvøya! Her er resultatene, med strekktider

Mer enn 600 elever fullførte skolesprinten

Mer enn 600 elever fullførte skolesprinten

.

10mila 2015

10mila logoTyrving Orientering satser mot suksess på 10MILA @ Skepptuna nord for Stockholm 9-10. mai – med lag for Herrer, Damer og Ungdom (12-16).  Drøyt 50 T-løpere fordelt på 2 H-lag (à 10), 4 D-lag (à 5) og 3 U-lag (à 4) –   LAGoppstillingene (pr. 3/5) ser du her:

På TIOarrangøren’s nettside finner du bl.a. PM og – for sofasupporterne – link til live-resultater og web.sending.  Og nedenfor kan du lese mer om Tyrving’s masterplan oppdatert pr. 6. mai (!)

Les mer om 10mila 2015

Rekruttløp 6. mai

Fossum inviterer til rekruttløp med oppmøte på Hosle Skole 6. mai. Se vedlagte invitasjon: Rekruttløp 06 mai

15-stafetten

Tyrving stilte 2 freshe lag på 15-stafetten @ Ellingsrud lørdag 2.mai.  Mye OK løping, der spesielt Styrk og Bjørn leverte på toppnivå.  Til slutt kunne vi klappe inn Tyrving 1 til en hederlig 5.plass, mens Tyrving 2 står med «DNF» pga. en kjedelig kneskade.

Oppsal’s resultatsystem fungerte utmerket i år, så der kan man virkelig fordype seg etapper & tider. Og vedlagt her er Tyrving’s lagoppstillinger oppdatert med etappetider.  Les mer om 15-stafetten

Flaggsprettens 44. turorienteringssesong er i gang!

Tur-oLes mer om årets opplegg. Totalt er det mulig å ta 150 poster!

«Konvoluttene er nå ute i sports- butikkene for salg, men dere kan også kontakte oss som representerer turorienteringen fra din klubb. Da får klubben litt mer inntekter» – husk å kjøpe din tur-O-konvolutt direkte fra Unn Ellefsen (tlf. 9343 2285) !

— Nytt Turkart over Bærumsmarka og deler av Krokskogen

En ny revisjon av turkartet over «Bærumsmarka og deler av Krokskogen» er nå ute i salg. Kartet er i Målestokk 1:20 000 og kan kjøpes i utvalgte sportsbutikker og bokhandlere i Sandvika, Bærums verk og Rykkinn, eller gjennom Tyrving gjennom å sende en mail til kart(a)tyrving.no. Foruten oppdatert kartdata så har kartet en ny informasjonsrik bakside der man finner mange av markas kjente og ukjente gullkorn!

Les også reklamen – FLYVEBLAD TYRVING VÅREN 2015

Rekruttstart 2015

Synes du det er gøy å løpe fort, utenfor stier og over stokk og stein?   Er du tøff – ogNOFlogo small liker du samtidig å bruke hodet?  Da er ORIENTERING noe for deg!

  • For erfarne rekrutter (10-13 år) er første trening torsdag 9. april (se info i T-kalenderen i høyre marg).
  • Kurs/trening for nye o-rekrutter (8-13 år) starter opp på Tanum skole mandag 27. april 2015.  Se o-Rekrutt (8-13) i venstre marg for mer info.

Nye TET-løpere

Tyrving fikk sin Emil (Jönsson) i desember. Og sånn like før sesongen begynner kan vi glede oss over 3 til: Espen (Jakobsen), Bjørn Tore (Mathisen) og Weronika (Cych).  VELKOMMEN !

Les mer om Nye TET-løpere

Nytt Tyrving trenings- og løpstøy

Speed trøye

 

Trenger du nytt trenings- eller løpstøy? Nå er det klart for bestilling av nytt Tyrving-tøy.

Prøving av tøy og evt. bestilling tirsdag 10. mars kl. 20.00-21.00 på klubbhuset.

Bestilling av tøy kan også gjøres per mail senest torsdag 12.mars.

 

Les mer om bestilling av tyrvingtøy

Støtt Tyrving – registrer deg på www.digipost.no

Norges Idrettsforbund har inngått en avtale med Posten som gir idrettslag muligheten til å tjene penger ved hjelp av noen få tastetrykk. Alt vi trenger å gjøre er å få medlemmer, venner og bekjente til å registrere seg i Digipost – nedre aldersgrense er 15 år. For hver ny bruker som registrerer seg og «bruker» TYRVING som sitt lag, overføres det kr 25 til Tyrvings konto – uten kostnad for deg som gjør denne registreringen.  Kampanjen går fra 9. februar til 31. mars.  

Registrering gjøres via denne linken: https://www.digipost.no/digitaldugnaden/

Les mer om hva Digipost er via denne linken: https://www.digipost.no/digitaldugnaden/

Årsmøtet

Årsmøtet for Tyrving Orientering 2014 ble avholdt på Klubbhuset 02.02.2015, med rimelig bra oppmøte. Referat og oppdaterte årsmøtedokumenter er vedlagt nedenfor.

Notabelt er at agendapunkt Valg ga oss en ny Are President:  Are Njåstein takket av etter 3 år som leder – påtroppende høvding er Are Kristiansen.  En rimelig oppdatert liste over tillitsvalgte finner du under ABC… i venstre marg.

Les mer om Årsmøtet

Kolsåstoppen Opp 2.juledag 2014

Arrangører og deltagere 2014. Chris, Louise, Zsuzsa, Mathias, Olav, Anders, Margo; Henning, Thomas

Arrangører og deltagere 2014. Chris, Louise, Zsuzsa, Mathias, Olav, Anders, Margo; Henning, Thomas

I -15 grader løp vi nok en gang Kolsåstoppen Opp 2.juledag! Det var gode løpsforhold med tørr, fin sne, og lite is, om enn litt kaldt. Takk til Margo, Chris og Olav, som stilte med varm gløgg på toppen.

Selv om det er et uhøytidelig løp, og noen tok det mer som en treningstur enn andre, har vi en resultatliste med estimerte tider:

Mathias 09:59
Henning 10:03
Thomas 10:08
Anders 10:54
Zsuzsa 11:08
Louise 14:00

 

 

https://www.facebook.com/events/559172594220290/

Foreløpig seier for orientering mht verning av skogsområder!

9 foreslåtte verneområder i Oslomarka opprettes ikke som naturreservater nå. For disse områdene vil Klima- og miljødepartementet sluttføre en pågående dialog med viktige brukerinteresser innen idrett og friluftsliv. Departementets mål er at pågående aktivitet innen idrett og friluftsliv i størst mulig grad kan videreføres som tidligere uten krav til søknad, samtidig som de viktige naturverdiene i områdene ivaretas.

Les hele pressemeldingen fra Regjeringen:

https://www.regjeringen.no/nb/aktuelt/53-skogomrader-er-vernet-i-dag-/id2350968/

AB by Night

Asker, Fossum og Tyrving har gått sammen om å arrangere en serie med 6 nattløp på torsdager i perioden 30. oktober til 4. desember. Løpene passer for både ungdom, junior, senior og veteraner. Sett lykta til lading :-). Se invitasjon vedlagt. AB-by-Night-2014-Invitasjon

Resultater fra Skolesprinten 2014

Resultater og strekktider fra årets skolesprint:
http://tyrving.idrett.no/o/2014/skoleorientering/

Resultater fra klubbmesterskapet

Foto: Siw Solstad

Torbjørn i Herrer, Eivind i Gubber, Torjus i H-Ung og Astrid i Damer. Foto: Siw Solstad

 

 

I flott vær stilte 91 deltagere, samt noen barnevakter opp, på klubbmesterskapet. Resultatlisten ligger her http://brikkesys.no/result.php?id=1346

Resultater fra rekruttløp onsdag 27. august

IL Tyrving inviterer til rekruttløp onsdag  27. august. Se vedlagte innbydelse. Innbydelse Tyrving Rekruttløp 27 aug 2014_Solbergåsen

Her er resultater fra rekruttløpet på Solberg 27.08.14.

25manna 2014

Tyrving mobiliserer for tradisjonelt trivelig klubbtur til jättestora 25manna helgen 10.-12. oktober. Kanskje klarer vi 3 lag i år? I 25manna i fjor stilte 391 lag til start (á 25 etapper = 9.775 løpere); herlig kaotisk o-moro! I år skal vi til ”Rudans övre ängar i Haninge” ca 25 km sør for Stockholm.

Program(kortversjon): Avreise med buss fra Kadettangen fredag 10/10 kl.14:00 til BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma (ja, samme hotell som i fjor), lørdagen går med til den store stafetten og fellesmiddag på hotellet, og søndagen løper vi 25manna-korten. Les mer om 25manna 2014

Resultater fra multisport og rekruttløp på Nedre Gupu 28.05

Her er resultatlisten fra rekruttløpet: Resultater Nedre Gupu 28.05.14

Samtidig ble Vestmarka Challenge arrangert. Dette er resultatlisten for VMC 2014, og her er også detaljert resultatliste med poeng pr post.

 

Ivar-O-løpet 2014

IL Tyrving Orientering har gleden av å invitere til Ivar-O-løpet lørdag 24. mai. På Jordbærhaugen i Lommedalen – Bærums beste o-terreng:  moderat kupering; dels frodig blandingsskog, dels åpne lettløpte koller; utfordrende både o-teknisk og løpsteknisk.

Ivar-O-løpet er et kretsløp mellomdistanse for alle,  og en Ungdomskonkurranse med rause premier til de 3 beste klubbene.  Se innbydelse og PÅmelding via Eventor; ordinær frist MANdag 19.mai, etteranmelding innen TORSdag 22.mai kl. 18:00.  Oppmøte Bykrysset, første start kl.11.

10MILA 2014 : fortreffelige TET-prestasjoner

10MILA-profi-litenl

Drøyt 60 Tyrving-aktive fikk en flott helg på 10MILA i Eksjö, Småland !  Sosialt fellesskap med bredde- og topp-idrett, i tørt&kaldt vårvær.

Og ikke minst – våre D & H 1.lag leverte noen av Tyrvinghistoriens beste resultater: Herrene nr. 14 og Damene nr. 28 (!)

Vedlagt nedenfor finner du alle 9 Tyrving-lagene med etapperesultater for hhv. Herrer / Damer / Ungdom.  Samt o-tekniske godbiter i form av GPS-spor og beretninger fra noen av etappene, og noen flotte bilder.

Les mer om 10MILA 2014 : fortreffelige TET-prestasjoner

Finale Gate-O

82 deltakere stilte opp til finale i Gate-O cupen i dag. Noen ble nok litt forvirret av arrangørens gaflingsmetode, men de fleste klarte seg fint. Gratulerer til dagens vinnere; Fredrik Sørensen (C), Anna Gravir (Damer kort), Tilla Farnes Hennum (Damer lang), Magne Aas (Herrer kort) og Jim Øystein Nybråten (Herrer lang)

Totalstillingen etter 8 av 8 løp – der 5 løp teller – viser at Asker stikker av med seieren både i Damer lang og Herrer lang ved hhv Synne Strand og Vegard Gulbrandsen. I Damer kort vant Hanne Grandal og i Herrer kort vant Emil Størmer. Gratulerer, dere kan smykke dere med tittelen vinterens Gatepiker og Gategutter. Se mer detaljer på Gate-O siden.

Stolpeorientering i Sandvika

F.o.m. lørdag 12. april t.o.m. søndag 19. oktober vil det stå 5 stolper med orienteringssymbol plassert på Kadettangen og langs kyststien sør for motorveien. Dette er lette poster, såkalt lavterskeltilbud, som hovedsakelig er et tilbud til de som ikke tidligere har prøvd seg på orientering. Men mer erfarne turorientere er selvfølgelig hjertelig velkomne til å prøve en lett tur med noen målpunkter! Tilbudet  er et samarbeid med Helsedirektoratet, Norges Orienteringsforbund og oss klubber som arrangerer turorientering.  Både kart og kontrollkort er gratis, men disse kan kun hentes ut fra nettet på denne linken:

http://turorientering.no/flaggspretten/

Blyant og lignende må medtas for å skrive ned kodene på postene. Etter endt tur registreres kodene på nettet.

Flaggsprettens konvolutter er nå lagt ut for salg i alle sportsforretninger i midtre og vestre del av Bærum. For øvrig er de også til salgs fra kontakter i de 4 samarbeidende klubbene i Flaggspretten: Bærums Skiklub, Haslum IL, Stabæk IF og IL Tyrving.

o-Rekrutt 2014

NOFlogo smallSynes du det er gøy å løpe fort, utenfor stier og over stokk og stein?  Er du tøff – og liker du samtidig å bruke hodet?  Da er ORIENTERING noe for deg!

I meny’en (venstre marg) finner du nå link til invitasjon og info-skriv om Tyrving Orientering’s aktiviteter spesielt for de yngste o-løperne og deres foresatte i 2014;  kurs/trening for helt nye så vel som viderekomne o-rekrutter (typisk 8-13 år),  samt eget treningsopplegg for de med litt erfaring (typisk 10 år og eldre).  Du finner også en samlet årsplan for o-kurset, samt et google-docs PÅmeldingsskjema.

Kurs/trening for o-rekrutter (8-13) starter opp på Tanum skole mandag 28. april.  For erfarne rekrutter (10-13) er første trening torsdag 24. april.  PÅmelding innen mandag 14. april (!)