Resultater fra skolesprinten på Kalvøya

Her finner du resultatlisten til tidenes varmeste skolesprint, med over 930 påmeldte deltagere.

Referat fra årsmøtet

Klikk på HER for referat fra årsmøtet i o-gruppa 31. januar.

Årsmøte i o-gruppa

Årsmøte i O-gruppa avholdes onsdag 31. januar kl 1900 på Klubbhuset. Forslag som skal behandles på årsmøtet bes sendt til svein@sjacobsen.no senest to uker før møtet. Ca. en uke før årsmøtet vil det bli lag ut årsmøtepapirer som agenda, årsberetning, regnskap og budsjett.  Vi sees vel?

T-ranking 2017, og annen heder og ære

Vi hadde sesongavslutning på Thon Hotell Oslofjord i November med bl.a. utdeling av pokaler og annen velfortjent heder og ære.

Her kommer – litt sent – en liten oppsummering.

T-rankingen 2017 ble noe overraskende for mange vunnet av Bjørn Henning Grandal, som dere her ser ryggen til. Det gjorde vi alle på årets T-ranking! Bjørn Henning avsluttet sesongen meget sterkt med 3.plass i H55 i Blodslitet, noe som ble avgjørende i kampen om ranking-seieren.

Årets rankingliste finnes HER, med delresultater vår og høst.

AFTENPOSTENS POKAL er evigvandrende og tildeles den ungdom som har hatt størst fremgang på klubbrankingen fra fjorårets sesong. Det er mange gode Tyrvingløpere som har vunnet Aftenpostens pokal, og sokkelen er nå forlenget slik at det er plass til flere navn på vinnere. I 2017 ble Aftenpostens pokal vunnet av Mina Jørgensen. På bildet stempler Mina på nest siste post i årets HL sprint.

Det ble også gitt premier til 3 stk Ungdomsløpere som har gjort seg bemerket i 2017-sesongen:

 • Mina Jørgensen fikk et gavekort på Løplabbet fordi hun var beste ungdomsløper på T-rankingen i 2017
 • Ådne Skjærstein fikk et gavekort på Løplabbet for 2 stk medaljer i årets HL
 • Ingrid Lund Hovden fikk et gavekort på Løplabbet fordi hun hadde best oppmøte på treningene i 2017. Ingrid leder også O2-snapperligaen med 8 av 8 oppmøter på T-intervaller før jul!

For øvrig ble det gjort en oppsummering av sesongen 2017 i ord og bilder, der årets sportslige høydepunkt var damelagets bronsemedalje i Senior NM stafett i Halden (Mari Jevne Arnesen, Linn Hokholt, Betty Ann Bjerkreim). Vår nye trener Ivar Lundanes ble også presentert og ønsket lykke til.

Og Morten Saue vant Quiz’en!

Are Kristiansen

Karl Fremstad klar for Tyrving

Hurtigtoget Karl Fremstad blir Tyrvingløper fra 1. januar 2018. Førstelaget på Tiomila, Jukola og NM-sprint stafett er blant sesongmålene til den ambisiøse 21-åringen.

– Tyrving har et svært bra stafettlag og jeg ønsker å være med på å kjempe om en plass på førstelaget både i Tiomila, Jukola og NM sprint stafett allerede i 2018-sesongen. I tillegg har jeg naturligvis også individuelle ambisjoner og mulighetene for å bli god i Tyrving er store, sier han.

Karl Fremstad er opprinnelig fra Larvik, men studerer nå data i Oslo og har løpt sin første seniorsesong for Bekkelaget. Så langt har han sine beste resultater i sprint.

– Jeg satser både på sprint og på de lengre skogsdistansene, men jeg har vært best i sprint og da har det vært naturlig å prioritere den distansen.

Fremstad løper også friidrett i Tjalve og satser både friidrett og orientering til neste år.

– Orientering er hovedidretten, men jeg vil løpe fort og det er vel nyttig også i orientering, sier han. Og fort er det ingen tvil om at Karl Fremstad løper.

– I år har jeg ingen offisielle tider på 3.000 meter, men 8.30 har jeg hatt inne. Til neste år er målet å løpe under 8.15.

LØPER FORT: Karl Fremstad satser på både orientering og friidrett.

Ivar Lundanes ny trener i Tyrving!

Se nyheten på orientering.no!

http://www.orientering.no/nyheter/lundanes-ny-trener-i-tyrving/

Tyrving søker etter orienteringstrener

Tyrving søker etter en engasjert og kompetent trener hvor oppgavene er:

 • Bidra til og stimulere til godt sosialt treningsmiljø gjennom ulike tiltak. Skape inspirasjon.
 • Ha ansvar for klubbtreninger og veilede utøverne på treninger
 • Gi personlig oppfølging til de som satser og ønsker/trenger dette innenfor treningsplanlegging, utførelse av trening, konkurranseforberedelser etc.
 • Være en synlig og deltakende klubbtrener for ungdom og juniorer (ca 14-20 år), skape et godt ungdomsmiljø.
 • arrangere samlinger/møteplasser i forbindelse med forberedelser til viktige løp
 • Være tilstede på viktige løp (evt rett i forkant av viktige løp) for å gi utøver trygghet

Vi tenker oss en stillingsbrøk i området 25-50%, men er åpen for diskusjon med gode kandidater.

Vi tror at den riktige kandidaten har sterk orienteringskompetanse, har bakgrunn/erfaring fra trenervirksomhet, er ung (alder 20-30 år?), og har personlige egenskaper som er forenlig med å være trener for juniorer og utøvere ned til ca 14-15 år.

Vi mener oppgaven kan være forenlig med egen satsing, f.eks. mot VM i orientering i Østfold i 2019. Tyrving kan være behjelpelig med å finne egnet bosted i vårt nærområde.

Kontakt Sportssjef Are Kristiansen (90698932, are.k@online.no) eller leder av o-gruppa Svein Jacobsen (92262667, Svein@sjacobsen.no) for mer informasjon.

IL Tyrving har eget klubbhus i Sandvika. Klubben har 2 grupper – Friidrett og Orientering – der begge gruppene har god topp og bredde. Orienteringsgruppa har ca. 350 medlemmer og er en av de største i Norge. Vi har mange seniorer som har levert svært gode resultater de siste årene. Tyrving har hatt deltakere i VM i Orientering i årene 2013-2015. Vi har vunnet 5 NM-gull i stafett for herrer siste 10 år, og vi har levert toppresultater i 10-mila og Jukolakavlen (5.plass Jukola 2013, 6.plass 10-mila 2015). Brødrene Kyburz har valgt Tyrving som sin stafettklubb frem mot VM i 2019.

Resultater fra Skolesprinten 2017

Med over 920 påmeldte, og knapt 800 fullførte, ble den 23. skolesprinten det hittil største arrangementet. Flott innsats, nydelig vær og en fin løype gjorde dette til en flott dag på Kalvøya.

Fullstendige resultatlister og strekktider finnes nå på orienteringsforbundets resultatsystem (Eventor), samt resultatliste per skole.

Rekruttløp 10.mai 2017 i Dæliskogen

24 tøffe rekrutter stilte til start på årets første rekruttløp i sludd
og regn og ca 2°C i Dæliskogen 10.mai.

Alle kom blide og fornøyde til mål.  Her er resultatene.

Her er innbydelse til rekruttløp 10. mai i Dæliskogen, fra Åsterudsletta.

IvarO-løpet 2017

Omsider er innbydelsen klar. Velkommen til IvarO-løpet lørdag den 27.mai 2017 på Dikemark!

 

O-styret 2017

På o-gruppas årsmøte ble følgende personer valgt som medlemmer i o-gruppas styre:

Årsmøte i o-gruppa

Årsmøte i O-gruppa avholdes mandag 13. februar 2017 kl 1900 på Klubbhuset. Klikk på linkene under for mer informasjon om o-gruppas virksomhet i 2016, samt budsjett for 2017.

Saksliste

Økonomitall for o-gruppa 2016 inkl budsjett 2017

2016 årsberetning Tyrving orientering (korrigert)

Virksomhetsplan 2017

Støtte til skulpturjakt 2017

Tyrving/Fossum-samarbeidet om Stolpejakten mosjons-orientering i nærområdene, med oppstart i 2016, har vært en suksess. Og får nå anerkjennelse og økonomisk støtte til videreutvikling; GjensidigeStiftelsen har bevilget kr. 140.000 til prosjektet «Stolpejakten og Skulpturjakten 2017 i Bærum«. Tyrving takker – og applauderer prosjektgruppa med UnnE & Co som drivkraft for dette flotte aktivitets-tilbudet !

Linn Hokholt til Tyrving !

Linn @ WC2015

Linn @ WC 2015

Nok en «silly season» godbit denne høsten:

Tyrvings damestall får en fortreffelig tilvekst når Linn Hokholt (26) nå melder overgang fra grønt til hvitt. Linn er en solid o-tekniker med grunntrening fra Kolbotn & Skimt og Lillomarka; har jnrNM-medaljer i fleng, flere topp10 fra NM (bl.a. Asker 2014) og testet landslagsdrakta i 2015; vi har også merket oss en rekke sterke NightHawk etapper, både natt og dag.

Etter 3 år Trondheim og NTNUI returnerer Linn med en fersk Master i økonomi, og skal nå finne den rette balansen mellom jobb og trening ( og PT for Morten Saue 😉 )

Velkommen til Tyrving, Linn !

Sesongavslutning Tyrving Orientering, Tirsdag 8.november kl 18-20

I år forsøker vi oss på noe nytt! Kom på sesongavslutningen til Tyrving Orientering på Thon Hotel Oslofjord og få middagen servert!

Tirsdag 8.november kl 18-20

Thon Hotel Oslofjord, det serveres buffet!

Pris: Barn/ungdom til og med 12 år gratis, 13-16 kr 100,-, 17+ kr 199,- (drikke annet enn vann kjøpes direkte)

Program:

 • Mat og hyggelig samvær
 • Tilbakeblikk og høydepunkter fra 2016 sesongen
 • Tyrving-ranking og Aftenpostens pokal (som deles ut til den ungdomsløper som har hatt størst fremgang på rankingen fra fjorårets sesong)
 • Vinterens planer

13165954_1128674003819874_1453023629565525616_n

Påmelding i Eventor her: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1790

Påmeldingsfrist 2.november kl 23:59

ALLE ER VELKOMNE – MELD DERE PÅ!

Brødrene Kyburz til Tyrving

Verdensmester og verdenscupleder Matthias Kyburz og hans landslagskollega og bror Andreas blir Tyrvingløpere fra 2017-sesongen. Det gode stafettmiljøet og VM i Østfold i 2019 er hovedårsakene til at Kyburz-brødrene nå går til bærumsklubben.

Etter kyburzti år i svenske Tisaren bytter Matthias Kyburz klubb og blir Tyrvingløper. Storebror Andreas, som de seneste åtte årene har løpt for Stockholmsklubben Tulllinge, blir også med til Bærum. 26 år gamle Matthias uttaler i forbindelse med overgangen:

– Jeg så etter nye utfordringer og jeg mener at et skifte av miljø fra tid til annen er en fin måte å tilegne seg ny inspirasjon og motivasjon på. I Tyrving fant jeg en klubb som har høye ambisjoner i de store internasjonale stafettene, og med min hjelp er jeg overbevist om at vi kan klatre helt til topps. Han understreker samtidig at det fortsatt er de store mesterskapene som han anser som det aller viktigste.

– For meg vil de store mesterskapene alltid være hovedmålene for sesongen. VM i Østfold i 2019 er en av årsakene til at jeg nå har bestemt med for å løpe for Tyrving. Mine nye klubbkamerater Torgeir Nørbech og Bjørn Ekeberg har også VM i 2019 som et av sine hovedmål, og jeg håper vi kan hjelpe hverandre slik at vi kan være med å kjempe om topplasseringer, sier Kyburz.

2016 har vært en fantastisk sesong for Matthias Kyburz. I EM i Tsjekkia ble det to gullmedaljer og i VM i Strømstad tok han gull på mellomdistansen og sølv på både sprinten og skogsstafetten. Den sveitsiske landslagsløperen leder også verdenscupen før finalen avgjøres i Sveits 14. til 16. oktober.

Også Andreas Kyburz har bestemt seg for å satse frem mot VM i 2019.

– Jeg fortsetter i minst tre år til. Hittil har fokuset mitt primært vært på de internasjonale mesterskapene. Nå som jeg får muligheten til å løpe på et veldig sterkt lag ønsker jeg i tillegg å satse hardt på de store stafettene.

Sportssjef Are Kristiansen i Tyrving både tror og håper at overgangen til Kyburz-brødrene vil spore til ekstra treningsinnsats blant Tyrvings nåværende løpere. Tyrving vil også dra nytte av Matthias og Andreas sin kompetanse når det gjelder treningsarbeid, o-teknikk og mentale forberedelser. Klubben er i disse dager også på jakt etter ny trener for å styrke miljøet ytterligere.

– Vi ser på disse forsterkningene som en gulrot og motivasjonsfaktor for våre beste og nest beste løpere, og vi tror dette vil spore de til ekstra treningsinnsats slik at Tyrving er bedre rustet enn noen gang for de store stafettene, sier Kristiansen.

 

For ytterligere opplysninger kontakt:

President Svein Jacobsen – svein@sjacobsen.no/92262667

Sportssjef Are Kristiansen – are.k@online.no/90698932

 

Resultater fra rekruttløpet 24.08.2016 på Veritas

Klikk her for resultatlisten:

Les mer om Resultater fra rekruttløpet 24.08.2016 på Veritas

NightHawk 2016

Spektakulært, sosialt og prestisjefylt – den 4. utgaven av den store NightHawk-stafetten utspiller seg i Lillomarka 12-13.08.2016.  Med klasser for Herrer, Damer, Gutter, Jenter og Veteraner; for alle typer klubb/bedrift/vennelag.  Påmeldingene etter fristen 9/8 viser at det totalt skal løpes ca.  1200 stafettetapper !  FREdag kveld nattorientering med store, spektakulære fellesstarter for alle nattetappene, hhv. kl. 22:00 (J+G) / 22:10 (D) / 22:40 (H);  LØRdag formiddag omstart/jaktstart og ordinære stafettoppgjør, hhv. fra kl. 10:20 (G) / 10:30 (J) / 11:45 (D) / 12:00 (H)  |  NightHawk Live  |

Årets arrangører er Lillomarka OL og IL Tyrving, med arena på Linderudkollen skianlegg.  Tyrving har vært med siden starten i 2013 og sørger for kontinuitet, og bl.a. har T-funksjonærene igjen ansvar for det tekniske med sekretariat, mål og resultater.  Tyrving stiller også flere lag i stafettene; Jenter (4), Gutter (1), Damer (1) og i år for første gang med et Herre-lag (1) – pokalen ska’ hem 😉  |  Tyrving-lagene  |

 

Innbydelse til Ivar-O-løpet, med KM Lang og TrimtexCup

Tyrving inviterer til KM Langdistanse (AOOK) & TrimtexCup i Vestmarka lørdag 03.09.2016. Arena er på Nedre Gupu, kartet er revidert i år, og løypene er lagt i de samme fine delene av Vestmarka som NightHawk 2013.

Innbydelsen m.v. og påmelding finner du i Eventor;  ordinær påmeldingsfrist mand. 29.08.2016 (!)

Rekruttleir på Vestlia 19-21.august

Rekrutt-leir Sarpsborg 2009_gruppe_webHelgen 19-21.08.2016 inviterer Tyrving Orientering alle o-rekrutter (og foresatte) til leir på Askers klubbhytte»Vestlia«. En helg med orienteringøkter (4) og mye sosialt; lek, fellesmåltider og overnatting. Regi: Hanne G og Stine N.

Mer detaljer og info om påmelding >> Leirinvitasjon_O-rekrutt 2016.pdf

Oppdatering 14/8:  Dessverre – leiren er AVLYST (pga. få påmeldinger)  

Resultater fra klubbmesterskapet 22.6

Resultater fra klubbmesterskapet: http://brikkesys.no/result.php?id=1993

Resultater fra rekruttløp 11.mai 2016 på Kalvøya

På IL Tyrvings rekruttløp på Kalvøya den 11.mai var det 82 deltagere og god stemning. Her er resultatlisten: Rekruttlop 11.05.2016 Kalvoya

Resultater fra skoleorientering på Kalvøya

750 6-klassinger fra 13 skoler prøvde seg på orientering på Kalvøya 11.5.  Det var mange blide fjes og bra innsats å se.

Her er resultatlisten.

 

10-mila 2016

Tio o-UngOppdatering 10-mila per 05.05.2016:

Vi er påmeldt med 3 stk ungdomslag, 3 stk damelag og 2 stk herrelag. Under følger noe mer detaljer:

Torsdag 12.05: 8 stk herrer og trolig 1.lagsløpere kjører i 2 stk biler til 10-mila precamp.

Fredag 13.05: Resten av klubben møter opp på Kadettangen 1345 slik at vi kan kjøre med bussen derfra 1400 SHARP! Dersom noen bussdeltakere ønsker å gå på bussen et annet sted DA MÅ JEG HA BESKJED! (Are: 90698932). Det blir en måltidsstopp underveis. Vi må klare oss uten Marianne sin organisering og overoppsyn i år, så det spørs hvordan dette går. Antar ankomst hotellet ca 2100. Noen løpere kommer i egne biler og noen ankommer direkte fra Stockholm Arlanda iløpet av fredag.

Lørdag 14.05: Avreise fra hotellet ca 0830, så vi rekker ungdommene som starter 11:15. Det vil trolig være en 7-seter tilgjengelig som kan kjøre noen damer som ønsker senere avreise fra hotellet (1.lag ++?). Dette vil vi bestemme i et eget damemøte fredag kveld. Damene har start 14:15. Herrene starter 20:30.

Vi har følgende fasiliteter tilgjengelig 10-mila døgnet på Lugnet skidstadion, Falun:

 • 2 stk såkalte «topptelt» (50m2) med tilgang til strøm. Disse er på arena, men ikke direkte ved innløpet. Her tenker vi oss å ha lagmøter, startnummerutdeling, spising, etc. Vi vil ha med en del proviant, varme drikker/supper, brød, pålegg etc. Vi vil ikke ha med middag, men vil være godt dekket for mindre måltider, frokost, nattmat etc.
 • 2 stk vindskyddsplass a 5*5m2. Disse skal være nærmere innløp (tror jeg), og kan være utskutt base for løpere, og evt sove/hvile areal på natten. Her får vi ikke lov til å ha ild eller kokkelere. Vi får se hvor disse plassene er før vi legger endelig plan.
 • 30m2 avlukke innendørs i sportshallen til soving (ikke matlaging eller annen organisering her, kun soving)

Jeg ser for meg følgende fordeling av ansvar på 10-mila:

 • Eirik Jørgensen er 10-mila onsite logistics and communications manager – han har ansvar for at vi får opp en matlagingsstasjon og at vi har med proviant til 10-mila døgnet. Eirik vil trenge hjelp til bæring av utstyr og mat, men det fikser vi der borte.
 • Are K er head-coach for ungdomsstafetten, og har bistand fra Trond L, Dag HH og Christian H
 • Damene vil coaches og få bistand fra Cassie T, Are K, Christian G, Morten C m.fl. Cassie vil lede et lagmøte på hotellet, og deretter vil vi trolig peke ut en lagleder for hvert lag
 • Headcoach for herrenes Lag 1 er Evind Hoff. Eivind blir med bussen og tar ansvar for Lag 1 ved ankomst hotellet fredag kveld. Det vil pekes ut ytterligere en assisterende headcoach, og trolig noen flere junior-assisterende headcoacher for å dekke lagenes øvrige behov.

Søndag 15.05: Når alle løpere er i mål vil vi evakuere TC og sette oss på bussen hjem til Sandvika. Jeg gjetter på avreise ca kl 1300, og ankomst klubbhuset ca kl 2000.

Generelt:

Alle må huske gode og varme klær til å klare seg utendørs til alle døgnets tider. Sjekk værmelding og ta med evt støvler og regntøy dersom forholdene tilsier det. Sovepose/liggeunderlag er viktig. Alle tar med en stor kopp til varm drikke/suppe. Voksne må ta med seg termos til å lagre varmt vann som vi koker selv. Ta med alt som trengs til å løpe o-løp. Svenske kroner til å kjøpe varm mat. Alle som har en SI-pinne må ta med denne!

***

Opprinnelig tekst:

Tyrving Orientering satser mot suksess på 10mila på Lugnet Skidstadion, Falun – med lag for Herrer, Damer og Ungdom (12-16).

Ifjor stilte vi med 2 H-lag (à 10), 4 D-lag (à 5) og 3 U-lag (à 4). Dette bør være realistisk målsetning også i 2016!

På TIOarrangøren’s nettside finner du foreløpige detaljer, inklusive invitasjon med løypelengder og tider. Og nedenfor kan du lese mer om Tyrving’s foreløpige masterplan per februar 2016:

 • preCamp fra torsd. 12/5 – terrengtilvenning og teambuilding for H/D 1.lagene. Reise med privat/leiebil. Økter i relevant terreng torsdag (dag/natt) og fredag.
 • Tyrving-bussen – felles reise for alle som ikke er på preCamp. Avreise fra Klubbhuset fredag 13.mai kl. 14:00, med middagsstopp, til hotellet i Borlange ca kl.21.
 • Innkvartering fre-lørdag på Quality hotell Galaxen, ca 25 min kjøring fra TIO-arena.
 • Lørdag (etter frukost med fil på hotellet) går bussen til 10mila arena på legendariska Lugnet Skidstadion i god tid for start Ungdom kl.11:15 og Damer kl.14:00. Herrer 1.lag har eget opplegg tilpasset start kl.20:30.
 • Arenalogistikk og fasiliteter – er under planlegging! Det ser ut som om det kan bli noe «enklere» enn de siste årenes store hvite telt ….
 • Søndag retur fra arena ca. kl.13;  tilbake i Sandvika ca kl.21

Foruten stafettene er det mulig å løpe»öppen bana» på lørdag ettermiddag. Påmelding på arena, se arrangørinfo.

Om Kostnader:  Budsjett og utgifter er omtrent på samme nivå som de seinere år.  Standard egenandel blir derfor (som i fjor) ca kr 1.500, men med betydelig reduksjon for 1.lags-løpere og studenter.

Alle som har SI-pinner må ta med denne, og registrere den de har i forb med internpåmeldingen.

Spørsmål?  Ta kontakt med Are Kristiansen (are.k@online.no, 90698932).

Internpåmelding gjøres her, innen 13.mars 2016: Eventor > Klubben.

Flaggsprettens 45. turorienteringssesong er i gang

Totalt er det mulig å ta 145 poster!

Les mer om årets opplegg!

Konvoluttene er nå ute i sports- butikkene for salg, men dere kan også kontakte oss som representerer
turorienteringen fra din klubb. Husk at klubben får mer inntekter dersom du kjøper din tur-O-konvolutt
direkte fra Unn Ellefsen (tlf. 93432285) ! Tyrvings kart som nyttes denne sesongen er Bjørnegård-
Tanum, Kalvøya, Solberg, Sandvika, (kun under Sandvika Byfest i dagene 25-28.august) Vestmarka og
Sollihøgda Nord. Kartene Kalvøya, Sandvika og Vestmarka finnes ikke i konvolutten og må lastes ned.

Krokskogen

Nytt Tyrving trenings- og løpstøy

Speed trøye

 

Trenger du nytt trenings- eller løpstøy? Nå er det klart for bestilling av nytt Tyrving-tøy.

Prøving av tøy og evt. bestilling tirsdag 1. mars kl. 20.00-21.00 på klubbhuset.

Bestilling av tøy kan også gjøres per mail senest torsdag 3.mars.

 

Les mer om bestilling av tyrvingtøy

Årsmøtet

O-gruppas årsmøte ble avholdt på Klubbhuset 27.januar 2016.

Seansen ble innledet med tildeling av Tyrving sin fortjenestemedalje til Jørgen Holmboe (etter enstemmig beslutning i hovedstyret). Denne har ikke vært utdelt siden 1997, og vi fikk altså nå en meget verdig medaljeinnehaver.

Referat og oppdaterte dokumenter er vedlagt.

Are Kristiansen, 03.02.2016

20160127 Referat årsmøtet IL Tyrving Orientering 2016

IL Tyrving Orientering årsberetning 2015 Endelig

IL Tyrving O-gruppa BUDSJETT 2016 Endelig

IL Tyrving O-gruppa BUDSJETT 2016 Note6

IL Tyrving O-gruppa BUDSJETT 2016 Noter

2015 NoterRegnskap o-gruppa (samlet) pr 311215 Endelig

2015 ResultatRegnskap o-gruppa (samlet) pr 311215 Endelig

2015 BalanseRegnskap o-gruppa (samlet) pr 311215 Endelig

Virksomhetsplan 2016 Endelig

Sakspapirer til årsmøtet 27.01.2016

Vedlagt sakspapirer til årsmøtet 27.01.2016 kl 19 på klubbhuset.

Saksliste

2015 Regnskap o-gruppa (samlet) pr 311215 Balanse+Resultat

2015 Regnskap o-gruppa (samlet) pr 311215 Endelig Noter

IL Tyrving O-gruppa BUDSJETT 2016 Note6

IL Tyrving O-gruppa BUDSJETT 2016 Noter

IL Tyrving O-gruppa BUDSJETT 2016

Tyrving_Ãrsberetning_2015

Valgkomiteens innstilling 2016

Virksomhetsplan 2016

 

Kolsåstoppen opp 2.juledag 2015

Vårt uhøytidelige motbakkeløp fikk bra omtale på Kondis.no

Løpets hjemmeside var i praksis på facebook: – og her finner du resultatene.

Det ryktes også om muligheter for litt omtale i Budstikka.

Årsmøte i o-gruppa

Årsmøte i O-gruppa gjennomføres onsdag 27. januar 2016 kl 1900 på Klubbhuset. Forslag til saker som ønskes tatt opp sendes senest 14 dager før til are.k@online.no . Sakspapirer legges ut på hjemmesidene våre senest en uke før årsmøtet.